Welcome to our blog....
Denne bloggen ble først og fremst opprettet for å holde familien på østlandet oppdatert om hva som skjedde her på Vestlandet. Men så viste det seg at det var jo flere som syntes det var kjekt å følge med, noe forfatteren av bloggen setter meeeget stor pris på. Så her inne skriver vi mest om hverdagen i vår "lille" familie på fem..

When I started to blog, it was above all to keep the family "over there" updated. But as it turned out, several others showed their interest, something the author very much appreciates. So if you're interested, you can read all about our "little" family of five.. And since I've got some friends in the UK and US I'll try to write in english as well....

torsdag, mai 31, 2007

Smak av sommer...


Tirsdag 29 mai var det bare helt utrolig deilig her.. Fikk skikkelig forsmak på sommeren. Var vel en 22 grader og sol, så da måtte vi jo bare finne frem badebassenget til Simon. Eg kom nemlig kjørende hjem med ungene etter en tur på Eikelund kompetansesenter, eller statped som det nå heter. Og det var så hett i bilen at Simon rant vekk.. så badebassenget måtte til for å få kjølt gutten ned..Grunnen til at vi skulle til Eikelund var at hun som har overoppsynet med Simon der ville ta en liten titt på han. Hun hadde nemlig fått høre at det tidvis kommer mat eller drikke ut nesen hans. Men det var ingenting å frykte, heller tvert imot. Hun var såååå imponert over Simon og hvor flink han var blitt bare siden jul. Det var her på nyåret at vi startet opp med tegn til tale med gutten, og logoped. Og det har vært en forrykende utvikling. Nå klarer han å si p,b og f lyden... så pappa høres mer ut som pappa. Før var det mere "kamka"... Er bare så utrolig stolt av gutten min!!! Etter en lettere grillings tok vi oss en tur ned til sauene og lammene rett ved husene her sammen med Vebjørn og Maria. Det er jammen koslig å ha dyrene såpass tett opptil husene.. hører dem breke om kvelden.. ;O)

Her er det full fart i svingene... Vet ikke hvem som koser seg mest her.. Vebjørn eller Maria???



Langs veien står det en trommel med rør.. eller "slange" som ungene liker å kalle det.. Og de må jo bare utforskes.



Sebastian heter denne lille sjarmøren - han er snart 1 år gammel, og er lillebroren til Emmelie. Ikke lenge til han kommer til å henge sammen med "gutta" han også ;O) Det blir nemlig litt av en gjeng her oppe i Stølabakken som feltet skal hete...



1 kommentar:

  1. Hei Maj. Jeg trodde jeg hadde kommentert her jeg *surrer* Så herlig med sommer og badende barn og uteleker.. Det ser absolutt ut som at dere har et flott nabolag - gode naboer!

    Fint å høre fra profesjonelt hold at Simon har bra utvikling! Han har jo bare "eksplodert" ut i masse ord og setninger på kort tid syns jeg.. Tror nok at tegn til støtte var en god ting ;)

    Nyt sommeren videre, vi har herlige soldager nå, eh?!! *gliser i solen*
    Klem

    SvarSlett