Welcome to our blog....
Denne bloggen ble først og fremst opprettet for å holde familien på østlandet oppdatert om hva som skjedde her på Vestlandet. Men så viste det seg at det var jo flere som syntes det var kjekt å følge med, noe forfatteren av bloggen setter meeeget stor pris på. Så her inne skriver vi mest om hverdagen i vår "lille" familie på fem..

When I started to blog, it was above all to keep the family "over there" updated. But as it turned out, several others showed their interest, something the author very much appreciates. So if you're interested, you can read all about our "little" family of five.. And since I've got some friends in the UK and US I'll try to write in english as well....

torsdag, mai 03, 2007

Travel helg med barnevelsignelse..

Denne siste helgen i april har vi hatt barnevelsignelse av Anna Aurora. Det er nesten det samme som dåp - bare at pastoren kun velsigner henne. Vil hun døpe seg senere, er det et valg hun kan ta selv. Hun er nå et Guds barn uannsett om en prest har tatt vann på hodet hennes eller ei.. ;O) Settet hun har på seg her har eg faktisk strikket selv.. meget fornøyd om eg skal si det selv.


Helgen gikk forbi med lysets hastighet føltes det som. Annette, Maileèn og Andreas kom iløpet av fredagen. Det gjorde forresten også Bente og Kjell, men de bodde jo nede på "Jægerholt" som det så fint heter ;O) Lørdagen gikk vekk i kakebaking, rydding og borddekking. Heldigvis for meg serverte mamma deilig middag til oss.. svinestek. Hadde ikke klart oss uten, for tanken på å skulle lage mat til 11 stk ved siden av heftig baking var ikke akkurat fristende. Og hadde det ikke vært for at Maileèn, Andreas, Annette og Janne var så utrolig flinke å hjelpe til hadde eg vel aldri kommet meg i mål.. Skal si at ting tar tid..
















Søndagen ble uannsett en suksess.. maten smakte herlig - serverte kalkun, Anna Aurora fikk masse flotte gaver, og alle kakene falt i smak. Fikk masse tilbakemeldinger på at folk hadde kost seg - og det er det som teller mest her i verden.. ikke sant??? Og vi hadde jo bare et helt fantastisk vært - solen skinte fra klar blå himmel. Det er så deilig at våren endelig har kommet..









4 generasjoner av michelsen kvinner. Oldemor Julie, mormor Wenche, meg og Anna Aurora.




4 kommentarer:

  1. Tusen takk for en megaflott helg, deilig mat, nydelige kaker, flott vær og ekselent samvær. Alt var bare perfekt og vi storkoste oss. Gudstjenesten i Evangeliekirken med barnevelsignelsen var også utrolig bra. Hva mer kan en ønske seg?

    SvarSlett
  2. Det var en helt nyyydelig dag Maj- og prikken over i'en var den vesle Anna som var så pen i strikkekjolen sin.. Tusen takk for en uforglemmelig barnevelsignelsesdag!*klem*

    SvarSlett
  3. hei, jeg barer lurer litt på forskjellen mellom dåp og barnevelsignelse. Kan man konfirmere seg uten å måtte døpes først om man er velsignet? Hvorfor valgte dere velsignelse istedenfor dåp?

    SvarSlett
  4. Vi valgte barnevelsignelse fremfor dåp fordi menigheten vår praktiserer ikke barnedåp. Vi går i en pinsemenighet som tolker Bibelen ganske direkte, og siden Bibelen aldri nevner at man skal døpe barna - kun at Jesus velsignet dem, så er det sånn vi gjør det. Personlig tenker eg at det er like greit. Vi mener jo at alle er Guds barn, og at man ikke blir frelst kun ved dåp - men ved å tro på Jesus. Så da kan ungene våre velge selv hva de vil.
    Skal man konfirmere seg, gjøres det i kirken. Konfirmasjon er jo å stadfeste det dåpen står for, så da må man vel døpes ja. Vi står heller leserbarn, som er et slags grunnkurs i Bibelen..

    SvarSlett