Welcome to our blog....
Denne bloggen ble først og fremst opprettet for å holde familien på østlandet oppdatert om hva som skjedde her på Vestlandet. Men så viste det seg at det var jo flere som syntes det var kjekt å følge med, noe forfatteren av bloggen setter meeeget stor pris på. Så her inne skriver vi mest om hverdagen i vår "lille" familie på fem..

When I started to blog, it was above all to keep the family "over there" updated. But as it turned out, several others showed their interest, something the author very much appreciates. So if you're interested, you can read all about our "little" family of five.. And since I've got some friends in the UK and US I'll try to write in english as well....

onsdag, mai 23, 2007

Helgen som var...


MIn kusine Julie kom en tur utover på fredag og overnattet til lørdag. Det var kjempekoslig, og Simon syntes det var såååå kjekt at det var noen som gadd å leke tog med han.. Innen Julie skulle dra hjem, var hun blitt den nye helten. Julie fikk også treffe Anna Aurora ordentlig for første gang, og det virket som at de fant tonen. Julie hadde hvertfall ikke lyst til å la Anna bli igjen hos oss..


Søndag var det barnevelsignelse for vesle David Mikal. Han er bare så skjønn. Han oppførte seg eksemplarisk under velsignelsen i Kristent Fellesskap, og klaget ikke før etterpå.. ;O)

Etter møtet dro vi hjem til Fred Rubens søster, Mona, der festen skulle holdes. Mona og Atle har tre unger selv, Simen og tvillingene Anna og Ingeborg. Anna og Ingeborg er på alder med Simon og Carina, så en kan tenke seg lydnivået mellom de fire.. Det var virkelig hæla i taket der ja.. Godt at de hadde bygget på en egen fløy til ungene...

Fred Ruben er her i full fart og tar "prikke døden" på dem alle sammen... kjempegøy!!!!















Er han ikke bare hel skjønn???







































Simon er en ivrig storebror, og rett som det er krever han å få holde lillesøsteren sin. På dette bildet prøver han å berette Anna et par alvorsord - men hun må bare smile hver gang hun ser på han. Det er ingen som får Anna til å smile som Simon nemlig ;O)

1 kommentar:

  1. Takk for kommentarer til David. Jeg er jo selvsagt enig i at han er helskjønn. Tusen takk for en hyggelig barnevelsignelse. Jeg var imponert over at du kom med begge ungene alene. Takk!
    Simon er jo sååå herlig storebror da! Og Anna som smiler sååå søtt til ham da. *rørt* Du har herlige barn Maj!!!

    SvarSlett