Welcome to our blog....
Denne bloggen ble først og fremst opprettet for å holde familien på østlandet oppdatert om hva som skjedde her på Vestlandet. Men så viste det seg at det var jo flere som syntes det var kjekt å følge med, noe forfatteren av bloggen setter meeeget stor pris på. Så her inne skriver vi mest om hverdagen i vår "lille" familie på fem..

When I started to blog, it was above all to keep the family "over there" updated. But as it turned out, several others showed their interest, something the author very much appreciates. So if you're interested, you can read all about our "little" family of five.. And since I've got some friends in the UK and US I'll try to write in english as well....

fredag, juni 15, 2007

Blir litt stille herfra nå..

Kjell Arne har hatt seg en tur på Haukeland og er ikke helt i form for tiden.. Da blir det dessverre mindre tid for meg å oppdatere web'en mellom alt som skal gjøres... Kommer tilbake med oppdateringer senere.

2 kommentarer:

  1. Heisann, hilsen fra Skien her.. Tenker på dere. Det var godt at Kjelli ble utskrevet fra sykehuset. Men han er nok ikke helt i toppform enda nei.. Håper du får masse hjelp til barnepass og hus-stell.
    Bryllupet til Nadia var kjempeflott, du skal få info og bilder etterhvert..
    Klem fra veronica og familien

    SvarSlett
  2. Hei Maj
    Tenker masse på dere og ønsker dere lykke til. Trenger du hjelp til noe eller barnepass så stiller vi på rappen. Du er en skikkelig tøffing.
    Klem og mange hilsen fra alle oss på Valen

    SvarSlett