Welcome to our blog....
Denne bloggen ble først og fremst opprettet for å holde familien på østlandet oppdatert om hva som skjedde her på Vestlandet. Men så viste det seg at det var jo flere som syntes det var kjekt å følge med, noe forfatteren av bloggen setter meeeget stor pris på. Så her inne skriver vi mest om hverdagen i vår "lille" familie på fem..

When I started to blog, it was above all to keep the family "over there" updated. But as it turned out, several others showed their interest, something the author very much appreciates. So if you're interested, you can read all about our "little" family of five.. And since I've got some friends in the UK and US I'll try to write in english as well....

tirsdag, juli 12, 2011

And then some..

 Min herlige og sprudlende venn Eva Maria. Vi dro en tur til de på fredagen for å se det nye huset de har kjøpt. Eller det nye opppussingsobjektet kan du si. For her var det mye å gjøre. Men huset var en perle, og det tok oss ikke lange tiden å se de mange mulighetene som ligger her. Ruben må bare legge ned myyyyye svette og tårer.. Heldigvis får de god hjelp fra fam'en.

 Her spiser vi taco i stuen. Passet både oss og ungene godt!! Nam. Og det er jo alltid så koslig å være sammen med Herr og Fru Marthinsen.
 Mmmm.. Norske, søte og smakfulle jordbær. Blir ikke bedre enn det!!!
 Lørdag dro vi til Maileen og Andreas ute i Sande, og til Simons store glede hadde Andreas skaffet seg et nytt leketøy. Skikkelig motorsykkel.. Sjekk han stråler av lykke!!!
 En til som stråler.. Strålende vakker!!!!

 På returen stoppet vi for litt kveldsmat og når skivene var fortært - litt reisesnop fra farmor.. Her er et "Tuusen takk farmor" bilde.


 Jeg fikk endelig med meg loppis skattene som Bente og Kjell har samlet for meg. Bare legg merke til alt rotet i bakgrunnen. Skit i å rydde ut klærne, ville heller få en oversikt og finne plass.


1 kommentar: