Welcome to our blog....
Denne bloggen ble først og fremst opprettet for å holde familien på østlandet oppdatert om hva som skjedde her på Vestlandet. Men så viste det seg at det var jo flere som syntes det var kjekt å følge med, noe forfatteren av bloggen setter meeeget stor pris på. Så her inne skriver vi mest om hverdagen i vår "lille" familie på fem..

When I started to blog, it was above all to keep the family "over there" updated. But as it turned out, several others showed their interest, something the author very much appreciates. So if you're interested, you can read all about our "little" family of five.. And since I've got some friends in the UK and US I'll try to write in english as well....

torsdag, mars 01, 2007


Da har vi vært på Helsestasjonen og veid det lille nurket. Hun har jammen lagt på seg, så nå veier hun 3120 gram. Kommer sikkert til å bli en liten "tjokkis".. hehe.. Hun er hvertfall veldig glupsk.

Med Simon går altting bra. Vi var jo som sagt inne for å legge inn dren i begge ørene her på onsdag. Og det gikk kjempebra! Han fikk på seg emla-plaster på begge hendene da han stod opp, og fikk se på favoritt filmen "Biler" for å unngå at han ble altfor opptatt av at han var sulten. Han måtte nemlig komme fastende pga narkosen. Å få satt veneflon var visst en heller triviell sak, og før han visste ordet av det våknet han fra en god lur. Var litt sjanglete og svimmel første halvtimen, men så kom humøret raskt. Ettersom det er en mindre sak å få satt inn dren, kunne vi dra med en gang han våknet. Resten av dagen ble han godt skjemt bort, og fikk både is og masse oppmerksomhet. Så alt i alt hadde han en heller bedre dag!

3 kommentarer:

  1. åå, så godt å høre at det går fint med begge gullene dine! Anna har virkelig lagt på seg fint ja. Så flott!! Og det hørtes ut som sykehusbesøket til Simon gikk over all forventning.. Sånt liker en tante å høre *smiler*
    Mamma skal passe Carina i helgen. Så da kommer nok snuppa på besøk til Simon for å leke litt..
    Vi sees kanskje på søndag? Klem *39+3* Veronica

    SvarSlett
  2. Hei på dere!
    Det er så artig å følge med, jeg er innom siden hver uke nå jeg :D For noen herlige unger altså! Har vært hektiske stunder her i gården, men håper jeg kan komme på besøk om ikke så altfor lenge altså! Vi snakkes!
    Klem fra Lisa :)

    SvarSlett
  3. Hei Maj! Flott jente dere har. Jeg leser inne på siden din, selvom jeg ikke skriver noe her inne. Morsomt å følge med. Godt å høre det gikk fint å legge inn dren på Simon og at Anna Aurora legger så godt på seg. Kos dere masse videre.

    Klemmer fra Marion

    SvarSlett