Welcome to our blog....
Denne bloggen ble først og fremst opprettet for å holde familien på østlandet oppdatert om hva som skjedde her på Vestlandet. Men så viste det seg at det var jo flere som syntes det var kjekt å følge med, noe forfatteren av bloggen setter meeeget stor pris på. Så her inne skriver vi mest om hverdagen i vår "lille" familie på fem..

When I started to blog, it was above all to keep the family "over there" updated. But as it turned out, several others showed their interest, something the author very much appreciates. So if you're interested, you can read all about our "little" family of five.. And since I've got some friends in the UK and US I'll try to write in english as well....

mandag, mars 19, 2007

Besøk av tante Maileen..

Denne helgen har vi hatt tante Maileèn på besøk. Det er en god stund siden vi så henne sist, men Simon glemmer ikke. Han brukte ikke mange sekundene på å huske hvem supertanten var. Stakkars tanten hadde omtrent ikke våknet ordentlig før Simon skulle vise henne alt han eide på rommet og erklært henne for sin. Maileèn har virkelig fått oppleve hvordan det er å være 2 igjen, for Simon ville ha henne med på alt han gjorde. Spesielt togbanebygging og leking har vært en av helgens aktiviteter. Janne kom også ut en tur fredag og overnattet til
lørdag.

Lørdagen tok vi med oss Carina, og så dro vi til ablegøyer - Simon, Carina, Janne, Maileèn, Anna Aurora og meg. Det var veldig kjekt, både for unger og voksne tror eg. Maileèn påstod hvertfall at hun nå måtte være den mest slitne av de alle, for hun hadde akkurat tilbragt 2 timer på knærne eller i rutsjebanen.. ;o) Simon gikk ikke et steg uten henne... hehe..

Søndags morgen dro Maileèn hjem igjen, til alles store sorg. Det har vært såååå utrolig koslig å ha besøk av henne. Men aller mest tror eg Simon savner henne. Mandags morgen gikk han fremdeles inn på rommet der hun sov og ropte på henne. Søndags ettermiddag dro Simon, Anna Aurora og eg til Erik og David. Erik fyller nemlig 2 år imorgen (20 mars), så da var det full bursdagsfeiring. Simon koste seg stort.. sørget for å tømme alle lekekassene utover stuen og rommet til guttene.. sorry Kirsten.. Uannsett har det vært en koslig helg.

Simon og Maileèn på Ablegøyer.. full fres!!
Tut tuuut.. Her kommer vi .. Simon og Carina koste seg stort..

Anna er også med...



Pappa Norbert med David ( ca 3,9 år) og Erik på fanget.




Kirsten med Anna. Erik syntes det var litt stas med baby.


Simon og Erik på rommet til guttene.. Farmor til Erik i bakgrunnen.



1 kommentar:

  1. Hei Maj. Koselig å se bilder fra helgen deres!! Det var såå stas for Carina å få være med på Ablegøyer. Jeg snakket med henne i tlf på kvelden før hun la seg hos mormoren. Hun snakket begeistret om å hoppe og noe om en bil.. Jeg skjønte hun hadde hatt det kjekt! :0)
    Masse klem fra Veronica

    SvarSlett