Welcome to our blog....
Denne bloggen ble først og fremst opprettet for å holde familien på østlandet oppdatert om hva som skjedde her på Vestlandet. Men så viste det seg at det var jo flere som syntes det var kjekt å følge med, noe forfatteren av bloggen setter meeeget stor pris på. Så her inne skriver vi mest om hverdagen i vår "lille" familie på fem..

When I started to blog, it was above all to keep the family "over there" updated. But as it turned out, several others showed their interest, something the author very much appreciates. So if you're interested, you can read all about our "little" family of five.. And since I've got some friends in the UK and US I'll try to write in english as well....

søndag, mars 23, 2008

Avslutning med Tiril og Anna i barnehage.

Anna Aurora har begynt i Ask barnehage mandag før påske. Det var en heller blandet opplevelse tror eg. Gikk ikke så bra, så hun skal nok få det tøft nå i begynnelsen. Heldigvis for meg har eg jobbet i barnehage, og vet det at selv den mest hardbarkede mammadalt etterhvert koser seg i barnehagen. Anna blir intet unntak der,spørsmålet er vel bare hvor lang tid det tar. Men vi skal prøve å gi henne en litt myk start. Kjell Arne er på skolen kun to dager i uken, så de andre dagene kan hun jo leveres litt senere og hentes litt tidligere. På bildet over her ser vi Anna sammen med Tiril og Signhild.


Som avslutning på min tid med Tiril, tok vi oss en tur til Akvariet sammen med naboene Jenny og Tove. Og vi hadde det så koslig, rart det der med å komme seg litt ut og få noen opplevelser. Bryte opp rutinen litt. Jenny og Tiril ser på selene der de svømmer i bassenget utenfor. Var visst fasinerenes saker..
Akvariet hadde en krokodille utstilling, men det var dessverre ikke så lett å se de eksotiske dyrene. Var altfor mørkt, og så hadde de dobbelt netting foran som heller ikke forbedret sikten. Jaja.. Disse to var fornøyde likevel de.. hehe

1 kommentar:

  1. Så kjekk avslutning på hjemme-barnehagen din da;) Du er flink med å lage opplevelser for barn syns jeg!
    Og spennende med bhg start for Anna, det var vel ikke noen bombe at hun er skeptisk til bhg siden mammadalten ikke skal få henge på deg som en klegg der... (søte jenta di) Bra at du har inside info der, så du kanskje lettere takler å tilvenne henne. Det er vel så tøft for mamma'en vettu når den lille gråter så sårt og vil ha mammaaaaa.

    SvarSlett