Welcome to our blog....
Denne bloggen ble først og fremst opprettet for å holde familien på østlandet oppdatert om hva som skjedde her på Vestlandet. Men så viste det seg at det var jo flere som syntes det var kjekt å følge med, noe forfatteren av bloggen setter meeeget stor pris på. Så her inne skriver vi mest om hverdagen i vår "lille" familie på fem..

When I started to blog, it was above all to keep the family "over there" updated. But as it turned out, several others showed their interest, something the author very much appreciates. So if you're interested, you can read all about our "little" family of five.. And since I've got some friends in the UK and US I'll try to write in english as well....

mandag, mars 10, 2008

Anna går!!!!

Anna ute å spaserer med dukkevogna hun fikk til jul. Første gangen idag faktisk at hun klarer å håndtere den, for den velter om hun støtter seg til den. Så hun var sååå stolt vettu..
Anna og Tiril var ute en tur i det deilige vårværet sammen med Jenny idag. På sånne deilige dager kjenner man at det bobler i kroppen, og ikke minst - det er deilig å være menneske. !!!
Lille fetter David fylte 1 år i uken som var, og vi feiret sammen med hele johansens på søndag som var. Dessverre ble ikke alle bildene eg tok så bra, så dette er det eneste eg hadde. En skam egentlig å ikke ha bilde av selve bursdagsbarnet.
Søndag hadde pappa'n ungene ute i sandkassen. Eller som simon sier "sannkascha" - merk a endingen. ;O) Sånn går det når man har en østlending i familien. Han har flere av de skjønner du... lommeboka, døra, trappa og sola.. hehe.. Like greit igrunn, for han prater litt mer tydelig da.
Anna og Tiril i forrige uke - ville bare vise forskjellen. Her bruker hun fremdeles gå-vognen og var heller ustø. Så det har vært en enorm utvikling. Hun har jo faktisk kun gått i litt over en uke. Det går jo så utrolig fort når de først begynner å bevege seg på to. Gøy for mor og far, for no er det så mye lettere å bevege seg utendørs.
Ellers så er det forresten siste uken med Tiril. Er litt rart, for man blir jo så gla' i disse små. Egne eller ei. Men samtidig så kjenner eg at eg er litt klar for å få anna i barnehage og meg selv ut i jobb. Så no skal vi nyte denne siste uken, for etter en liten påskeferie i Oslo blir det en ny hverdag for oss alle sammen!!!

3 kommentarer:

  1. ja, ja, gåvognen er en fin innredning,...og den kan jo snart komme til nytte igjen den..he,he...???!!!! Klem svigertiger

    SvarSlett
  2. SÅ flink Anna er å gå:) Artige bilder... (som alltid)!! Klem fra Maria

    SvarSlett
  3. Anna er såå flink! Jeg ble imponert over utviklingen ja, på null komma niks har hun blitt veldig stødig og tør å gå masse... Gleder meg til David begynner med det samme, han går langs møblene enda han.. hehe

    SvarSlett