Welcome to our blog....
Denne bloggen ble først og fremst opprettet for å holde familien på østlandet oppdatert om hva som skjedde her på Vestlandet. Men så viste det seg at det var jo flere som syntes det var kjekt å følge med, noe forfatteren av bloggen setter meeeget stor pris på. Så her inne skriver vi mest om hverdagen i vår "lille" familie på fem..

When I started to blog, it was above all to keep the family "over there" updated. But as it turned out, several others showed their interest, something the author very much appreciates. So if you're interested, you can read all about our "little" family of five.. And since I've got some friends in the UK and US I'll try to write in english as well....

onsdag, juni 25, 2008

St.Hans feiring i gaten

Vi hadde oss en tur til Kristin og Endre igjen forrige uke, og nok en gang ble det full badings på disse små. Siden vi oftest ikke drar før det er leggetid, blir det ofte til at de bader sammen. Spesielt siden Fehn-jentene er vant til å bade/dusje nesten hver kveld. Vi syns det bare er koslig, og som dere ser, er ungene helt enig. Til og med Anna fikk være med denne gangen, til hennes store fornøyelse.
Så var det St.Hans feiringen i gaten. Det var jo temmelig dårlig vær denne lørdagen (vi tok det lørdag 21 u c), så vi flyttet oss inn i garasjen til naboen og brukte en presenning som tak over grillene.

Vebjørn kaster svamp på Simon.. og denne gangen er det bare gøy. He he..
Etter at vi hadde spist, var alle sammen med på en god gammeldags "natursti" med poster av ulike slag. Hadde kun laget til 7 stk, og det ble akkurat passe. De eldste ungene er jo såvidt i skolealder, så vi hadde for det meste aktiviteter som kaste svamp på ansiktet i klovnen, kaste på boks, sparke fotball, ketchupflaske og til slutt - trillebårløp. Noe som ble en favoritt virker det som. Simon hadde det hvertfall fantastisk, for da eg skulle legge han lurte han på om vi kunne kjøre trillebår og kaste svamper neste dag også.. :O)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar