Welcome to our blog....
Denne bloggen ble først og fremst opprettet for å holde familien på østlandet oppdatert om hva som skjedde her på Vestlandet. Men så viste det seg at det var jo flere som syntes det var kjekt å følge med, noe forfatteren av bloggen setter meeeget stor pris på. Så her inne skriver vi mest om hverdagen i vår "lille" familie på fem..

When I started to blog, it was above all to keep the family "over there" updated. But as it turned out, several others showed their interest, something the author very much appreciates. So if you're interested, you can read all about our "little" family of five.. And since I've got some friends in the UK and US I'll try to write in english as well....

onsdag, juni 11, 2008

Snartur til Oslo i helgen...

Simon klar for sjørøverpary hos Robin i barnehagen. Vi kjørte til Oslo seint på kvelden, så han rakk akkurat festlighetene.
Vi hadde rene sydentemperaturene i Oslo - over 26 i skyggen. Så både voksen og stor spiste sine liter med is denne helgen. Stakkars Bente, trodde hun hadde overfylt frysen mens i realiteten var det såvidt det rakk..
Når barnebarna kommer på besøk bør utstyret være i orden. Den gamle bassenget hadde hull i øverste ringen, så farfar gikk hen og anskaffet nytt vannhull. Med plass til både liten og stor. Det var litt av en jobb å fylle luft i dette droget, en jobb Bente og eg tok alvorlig. Eneste var at vi kunne ikke forstå hvorfor det skulle ta så lang tid før vi så noe resultat. Molboene hadde nemlig glemt å sette "korken" i ventilene som skulle gjøre jobben lettere med å tømme bassenget for luft. He he he..Etter en lang, varm dag tok vi oss en tur til stranden for en kveldsdukkert. Simon nektet å bli med, for han var redd for krabber.Men Anna ble med, og nøt den svale brisen på kroppen ved sjøen.
Søndag klarte vi å lokke med oss ungene og farmor til stranden i Drøbak, deilig avveksling for alle i grunn. Etter mange dager med sol og varme på terrassen trengte vi litt stueforandring. Vi var ganske heldige igrunn. Vi fikk med oss det som var av fint vær den dagen mens vi var på stranden, for på ettermiddagen blåste det opp og skyet til.
Et siste bad i bassenget. Bente fylte det opp med varmt vann, så selv om temperaturen var på vei ned var det deilig i vannet. Så deilig at Anna fant ut at hun også ville bade - med klær og bleie på..

1 kommentar:

  1. Så deilig tur da,, med masse sol og is og farmor/farfar. Hørtes virkelig ut som ungene storkoste seg ja!
    Og så Anna uti bassenget med kjole og bleie på da gitt.hehe.
    Svigers har sannelig utstyret i orden ser jeg.

    *klem*

    SvarSlett