Welcome to our blog....
Denne bloggen ble først og fremst opprettet for å holde familien på østlandet oppdatert om hva som skjedde her på Vestlandet. Men så viste det seg at det var jo flere som syntes det var kjekt å følge med, noe forfatteren av bloggen setter meeeget stor pris på. Så her inne skriver vi mest om hverdagen i vår "lille" familie på fem..

When I started to blog, it was above all to keep the family "over there" updated. But as it turned out, several others showed their interest, something the author very much appreciates. So if you're interested, you can read all about our "little" family of five.. And since I've got some friends in the UK and US I'll try to write in english as well....

onsdag, juni 04, 2008

04 juni - Troldhaugen og Herdla.


Simon foran statuen av Edvard Grieg. Den skal visstnok være i reell størrelse, så da var han en liten mann.
Simon og noen av gutta fra avdelingen hans. Vi hadde et strålende vær - 26 grader i skyggen og ikke en sky på himmelen. Nesten for varmt for å ta en museumstur. Men ungene så ut til å storkose seg.. :O)
Siden det var så varmt tok vi en tur til Herdla. Der fanget vi krabber og småfisk i fjæra, grillet pølser og koste oss storlig. Anna er en skikkelig tøffing, som var rask ut i vannet. Simon var heller skeptisk.
Simon fant en skikkelig stor krabbe, hvertfall for å være så grunt. Han satte i et hyl, for plutselig kom det en krabbe ut mellom beina på han. Gutten ble nesten hysterisk, men nyskjerrigheten tok overhånd, så han måtte se tilslutt.
Skjønningen vår. Hun er en herlig mix av tøffing og kosejente. Er blitt veldig selvstendig de siste månedene - er ikke redd for noe kan det virke som. Samtidig har hun så mange myke sider - elsker å kose, og leke mamma for dukkene sine. Kjell Arne og eg merker at vi gleder oss til denne sommeren, og nyter å være med ungene. Spesielt når vi har sånne idylliske dager som dette!!!!

1 kommentar:

  1. For en flott sommer vi allerede har fått! Det ser deilig ut å vasse i strandkanten og fange krabbe. Godt at Simons nyskjerrighet tok overhånd ;)

    Klem

    SvarSlett