Welcome to our blog....
Denne bloggen ble først og fremst opprettet for å holde familien på østlandet oppdatert om hva som skjedde her på Vestlandet. Men så viste det seg at det var jo flere som syntes det var kjekt å følge med, noe forfatteren av bloggen setter meeeget stor pris på. Så her inne skriver vi mest om hverdagen i vår "lille" familie på fem..

When I started to blog, it was above all to keep the family "over there" updated. But as it turned out, several others showed their interest, something the author very much appreciates. So if you're interested, you can read all about our "little" family of five.. And since I've got some friends in the UK and US I'll try to write in english as well....

søndag, april 01, 2007

Siste helgen i mars 2007 er forbi..

Da var vi ferdige med mars, og for en deilig måned det har vært. Spesielt disse siste dagene, eller var det ukene?? Uannsett.. vi har kost oss storlig i helgen.. Fredagen kom Lisa utover på formiddagen, og vi koste oss sånn at hun måtte bare bli til litt ut på kvelden.. Gikk vel ikke før nærmere halv åtte, for da måtte eg hente tante Janne som ville ha seg en helg på øyen..
Lørdags formiddag fikk vi besøk fra Carina noen timer, før vi alle sammen dro ned til mormor og morfar for å grille. Der nede ventet Veronica og David. Vi har jo grillet noen ganger allerede, men denne gangen var første gang med sommerkottisser, salat og hele pakka.. mmmmm.. vi er virkelig klar for sommer'n.. Har også gjort Simon klar for sommeren. Lørsdags morgen tok mamma'en nemlig håret hans med maskinen.. Noe gutten ikke akkurat gjorde frivillig. Første hårklippen trengte vi tre voksne for å holde gutten fast, og denne gangen måtte vi være to.. Så det går jo forsåvidt i riktig retning. Men eg syns han ble veldig stilig.. Ble plutselig så "stor"


I dag, søndag, har vi vært for det meste utenfor her. Simon har kost seg i sandkassen, eller med naboguttene. Ut på dagen kom Veronica, David, Carina, Janne og mormor opp en tur sånn at hottentottene våre fikk lekt litt. Og kjell arne fikk lov til å lage deilige vafler til oss.. Sånn på nåde. ;o)
De er noen luringer disse to hottentottene her.. Carina må varmes litt opp til Simon, men når hun er varm blir allting "hot".. Alt Carina gjør, vil Simon gjøre og omvendt. Uannsett hvor rart eller "dumt" det er... som her.. Carina stod og sleiket på bordkanten, så da måtte så klart simon også sleike bordet. Og så fortsatte de på dørkarmen og videre til pianoet.. he he he... man kan jo igrunn ikke gjøre annet enn å le og dokumentere morsomhetene..

Simon har begynt å skjønne hva det vil si å være storebror - han skal passe på Anna.. Griner hun, vil han så gjerne trøste. Og i dag forlangte han tvert å få holde henne.. veel.. egentlig ville han bære henne ned på stellebordet for å bytte bleie, men vi kom frem til at det kanskje var best om han fikk holde henne mens han satt i sofaen. Og vi fikk ikke lov til å ta henne.. HAN skulle trøste. Måtte litt diskutering til før eg fikk lov til å ta henne og gi henne pupp... ;o)


Tante Janne lager såpebobler med røyk inni.. Til både store og små ungers glede...David, 3 uker, og Anna Aurora, 6 uker.. Anna var akkurat litt lettere enn David da han ble født, men nå har hun passert han med et kilo..


1 kommentar:

  1. Så kos å se bilder. De er skjønne disse barna våre! Håper dere koser dere med familien.... *Klem fra storesøster*

    SvarSlett