Welcome to our blog....
Denne bloggen ble først og fremst opprettet for å holde familien på østlandet oppdatert om hva som skjedde her på Vestlandet. Men så viste det seg at det var jo flere som syntes det var kjekt å følge med, noe forfatteren av bloggen setter meeeget stor pris på. Så her inne skriver vi mest om hverdagen i vår "lille" familie på fem..

When I started to blog, it was above all to keep the family "over there" updated. But as it turned out, several others showed their interest, something the author very much appreciates. So if you're interested, you can read all about our "little" family of five.. And since I've got some friends in the UK and US I'll try to write in english as well....

mandag, april 09, 2007

Hjemme fra påskeferien..

Har vært i Oslo i påsken på besøk hos svigers. Ferien begynte bra, med flott vær og koslig selskap. Men dessverre begynte selskapet å bli ikke fullt så trivelig etterhvert.. for vertskapets del i hvertfall. For vi ble syke, alle som en etterhvert. Simon og Kjell Arne fikk det værst igrunn. De lå begge langstrake en hel dag i tillegg til at de var ganske tufse to andre dager.. Den eneste som unnslapp var vel Anna. Det er da bare så typisk. Syns det alltid er noe når vi er der. Enten så blir vi syke, eller så har eg hatt bekkenløsning, vært trøtt og gærn pga tidlig svangerskap, spysyke, febersyke... you name it.. Stakkar Bente.. hun sliter med dårlig rygg, og blir jo såklart veldig sliten av det..Så vi prøvde å hjelpe til så godt vi kunne... he he .. vi var litt av en gjeng kan du tenke deg.. Men vi har kost oss masse ute i solveggen, og Maileen og Andreas tok turen inn fra Drammen både torsdag og lørdag - noe Simon satte spesielt stor pris på.. Han digger jo Andreas...fått en stor stjerne hos gutten..

Legger ved et lite bilderas fra uken som var..
Simon var veldig flink på flyet. Tror han syntes det var litt stas å få eget sete. Og selv da flyet tok noen hopp, ble han ikke skremt. Bare hylte av fryd, trodde sikkert at han var på tivoli.. he he


Helten...


"Tante" Unni og Torbjørn kom på besøk onsdagen for å treffe Simon og Anna.. Simon var litt sjenert til å begynne med, men da han fikk en gave - gravemaskin - var allting bare bra!!!

"Tante" Marianne og Anna.. Marianne kom innom en dag, selv om vi alle var mer eller mindre nede for telling. Tøff hun.. tok ikke skrekken ;o)


Simon og Andreas med Anna på fanget.. Bildet sier mer enn tusen ord....


1 kommentar:

  1. Ser ut som dere har klart å kose dere i Oslo til tross for sykdom..! Jeg ble ganske paff i byen i dag da heisdøren gikk opp og utenfor stod du med Anna.. hehe. Kos å treffes sånn tilfeldig. Det bildet der Simon susser Andreas på kinnet - priceless..
    klem

    SvarSlett