Welcome to our blog....
Denne bloggen ble først og fremst opprettet for å holde familien på østlandet oppdatert om hva som skjedde her på Vestlandet. Men så viste det seg at det var jo flere som syntes det var kjekt å følge med, noe forfatteren av bloggen setter meeeget stor pris på. Så her inne skriver vi mest om hverdagen i vår "lille" familie på fem..

When I started to blog, it was above all to keep the family "over there" updated. But as it turned out, several others showed their interest, something the author very much appreciates. So if you're interested, you can read all about our "little" family of five.. And since I've got some friends in the UK and US I'll try to write in english as well....

lørdag, november 08, 2008

Tur til Oslo III






Vi fikk tatt noen bilder av ungene, og da innså eg hvor lang Julian er. Det er 3 mnd mellom Julian og Benjamin, men de er nesten like lange. Julian er jo en liten fjert i forhold til Benjamin når det gjelder vekt og muskler, men er ikke så langt unna i lengden nei. Må være Davidsen gener ute å går der. Ellers så var turen hjem igjen med toget en helt annen opplevelse. Vi fikk en egen kupe denne gangen takket være en våken konduktør. Hadde egentlig akkurat samme vognen som til oslo, men hadde litt flaks her. Det var så deilig. Ungene hadde plass til å boltre seg, og farmor og farfar hadde sørget for både god mat og leker til ungene på turen! Takk takk..

3 kommentarer:

  1. Så masse fine bilder. Jeg skjønner godt at togturen ble slitsom, bra at det var bedre tilrettelagt hjem igjen!

    Måtte le litt av smokkebildet med Julian. Halve ansiktet er jo dekket av smokken.. hehe.

    Benjamin var søt ja? Han ser ut som en riktig go gutt på bilder.

    Ha en fiin helg videre!

    SvarSlett
  2. Å du er flink og trofast til å oppdatere!
    I must say! Gleder meg til å komme som husmorvikar! Da skal jeg tralle og synge og svinge støvfilla i vildens sky! Og gjerne trylle på en på en ny bleie i ny og ne når odørene lukteter som fy! Ja det blir nok like hektisk som koselig! Gllllaaaaad i dere!!

    SvarSlett
  3. Du kan tro vi gleder oss vi også.. :O) Vi venter i spenning!!!!

    SvarSlett