Welcome to our blog....
Denne bloggen ble først og fremst opprettet for å holde familien på østlandet oppdatert om hva som skjedde her på Vestlandet. Men så viste det seg at det var jo flere som syntes det var kjekt å følge med, noe forfatteren av bloggen setter meeeget stor pris på. Så her inne skriver vi mest om hverdagen i vår "lille" familie på fem..

When I started to blog, it was above all to keep the family "over there" updated. But as it turned out, several others showed their interest, something the author very much appreciates. So if you're interested, you can read all about our "little" family of five.. And since I've got some friends in the UK and US I'll try to write in english as well....

fredag, mai 16, 2008

Og som har vært...

Bente og Kjell kom til mamma's begravelse, noe både vi,ungene og pappa satte stor pris på. Mamma og Pappa ble jo nære venner med Bente og Kjell, noe som sikkert hadde med at de hadde felles bakgrunn og var så like. Derfor var det også helt naturlig at de bodde hos pappa, noe han hadde et personlig ønske om. Både han og vi andre kjente at det var litt godt å ha noen rundt seg som skapte litt liv, og på tross av omstendighetene ble det mye latter og humor.


Det var jo så varmt den uken, at vi kunne sitte ute til langt mot natt uten å fryse. Det er jo helt utrolig med tanke på at det bare var 10 mai. Her er kl faktisk halv elleve, og Simon holder koken.
Kjell Arne tok Simon med seg en tur ut i båten her i uken som var. Håpte nok på å få litt fisk, men det var det dårlig med. Men de fikk seg no en koslig tur, far og sønn. De trives veldig godt sammen, og Simon begynner jo å bli så stor no. Han har sluttet med bleier, og det gikk faktisk veldig fort. Kun to-tre dager med uhell. Og da heldigvis kun av tisse-sorten. Han er blitt så flink til å prate også, og prater som en foss.. Har alltid masse å fortelle..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar