Welcome to our blog....
Denne bloggen ble først og fremst opprettet for å holde familien på østlandet oppdatert om hva som skjedde her på Vestlandet. Men så viste det seg at det var jo flere som syntes det var kjekt å følge med, noe forfatteren av bloggen setter meeeget stor pris på. Så her inne skriver vi mest om hverdagen i vår "lille" familie på fem..

When I started to blog, it was above all to keep the family "over there" updated. But as it turned out, several others showed their interest, something the author very much appreciates. So if you're interested, you can read all about our "little" family of five.. And since I've got some friends in the UK and US I'll try to write in english as well....

lørdag, februar 26, 2011

Day 1 Shopping, lunch and relaxing.

Hege, Kristin og Marita ute på terrassen


Vi bor i gjestehuset til høyre. Kjempeflott. Skal ta bilder av rommene, slik at dere får se.
Må jo lage videodagbok. Dokumentere all galskapen.

Da har vi kommet trygt frem til Durban. Turen tok sin tid. Vi reiste hjemmefra (altså fra jobb i mitt tilfelle) kl. to og vi kom frem til Marita og Sean kl halv seks dagen etter. Men vi har vært utrolig velsignet. Vi skulle jo bytte fly tre ganger, og måtte finne frem på ganske store og ukjente flyplasser. Den aller verste var i grunn Charles de Gaulle (Paris) men til vår store velsignelse fikk vi kongelig behandling. Vi hadde nemlig blitt plassert på tre ulike seter på den lengste flyturen (11 timer) så vi fant en service skranke. Her satt det en meget svart mann fra Zanzibar. I det han så passene våre, slo han over til norsk. Karen hadde hatt en kjæreste fra Norge, og bodd der noen år, og hadde nok likt seg veldig godt. For ikke bare ordnet han at vi fikk sitte sammen, men sørget for at vi fikk de beste setene. Han forklarte oss veien videre, men han må ha vært synsk. For han fant snart tre veldig forvirrede jenter, og flyet hadde begynt å boarde. Så han fulgte oss helt frem til sikkerhetskontrollen, der han forresten tok oss gjennom en personalinngang slik at vi ikke trengte å stå i kø. Spesial behandling de luxe.

Nok om det. I dag har vi kost oss. Shoppet litt på det lokale senteret, som forresten er 4 etager stort, vi har spist lunch i Kloof (som betyr kløft på africaan) solt oss og vært med på bursdagsfest på indisk restaurant i Durban.
Imorgen skal vi til stranden, mandag safari, torsdag spa og resten bare avslapning og soling.
Legger med litt bilder fra huset og turen. Vi filmer forresten masse - lager videodagbok.

Men nå må eg stikke. Sean skal legge seg, og vi skal tidlig opp imorgen.
Skal prøve å være flink til å blogge, men kan ikke love at det blir hver eneste dag.

5 kommentarer:

  1. Du er bare sååååååååååååååå verdt det MAJ! Kooooooos deg solstråla vår! Glaaad i deg. Utrolig historie om NÆGÆRN i skranka! Hehe!!

    SvarSlett
  2. Så flott Maj... kos deg dette har du fortjent!!!Artig med så ferske oppdateringer! Klem Svigertiger

    SvarSlett
  3. Åååå you lucky b****. Hehe. KOOOOS deg og nyt det! Det FORTJENER du!!! Skulle gjerne vært med som koffertbærer.. ;))

    SvarSlett
  4. Høres og ser ut til at dere hadde en flott tur. Sør Africa står høyt på reiselisten min.
    Egentlig vil jeg til Cape Town, men har venner i Port Elisabeth og familie i Durban. Det sier seg selv, at det må jo bare bli en tur ut av det:)

    SvarSlett
  5. Visste ikke at du hadde så mange du kjente i Sør Afrika. Gøy! Har forstått at Cape Town er idyllisk. Sean snakket veldig varmt om det, sa at det var feriested nr 1. Spesielt om man har litt penger. Og når man ser på hvor flott Durban er, begynner man jo å lure på hva det vil si om Cape Town.
    Kjekt å høre fra deg igjen. Long time no see!! :O)

    SvarSlett