Welcome to our blog....
Denne bloggen ble først og fremst opprettet for å holde familien på østlandet oppdatert om hva som skjedde her på Vestlandet. Men så viste det seg at det var jo flere som syntes det var kjekt å følge med, noe forfatteren av bloggen setter meeeget stor pris på. Så her inne skriver vi mest om hverdagen i vår "lille" familie på fem..

When I started to blog, it was above all to keep the family "over there" updated. But as it turned out, several others showed their interest, something the author very much appreciates. So if you're interested, you can read all about our "little" family of five.. And since I've got some friends in the UK and US I'll try to write in english as well....

mandag, januar 26, 2009

siden sist..

Fikk et bæresjal av veronica og Janne i anledning Julians fødsel. Hittil har han sovet så mye at han igrunn har bodd oppi vuggen. Men til tider er det deiligmed et sjal når han er urolig og mamma'n trenger armene fri.. Regner også med at det blir hyppigere brukt nå som han er mer våken.


Hadde besøk av Veronica og ungene her en søndag. Er veldig kjekt å ha en søster som har unger i samme alder. Spesielt nå som ungene begynner å bli større og har mer glede av hverandre. Særlig Carina og Simon har funnet hverandre og leker veldig fint sammen.

4 kommentarer:

  1. flott det at dere allerede er i støtet....det går så utrolig fort disse årene fram til skolealder...dere snakker om en tid dere ser kommer der i det fjerne....tro meg det går ikke an å fortelle hvor fort det går SANN MINE ORD... når det er sagt så er det alltid like flott å få del i hverdagen i Bergen...savner dere...KLEM SVIGERTIGER (bente)

    SvarSlett
  2. Hei min kjære og gode sviiiiiiigerinne. Sant det er deilig med bæresjal? digg å ha hendene fri til å gjøre andre ting ,samtidig som Julian får den nærheten og kontakten han trenger ;-) Herlige bilder av gullungene forresten:o)

    SvarSlett
  3. Hørte en vise på radioen en tidlig morgen.... når melkeglasset velter og ungen lager små pølser av skiva med geitost mellom fingrene....og fireåringen slår seg vrang og ikke vil ha klær på når han skal i barnehagen.....har han tilfeldigvis vært hos dere en morgen klokka 7.40.......

    SvarSlett
  4. jupp.. stor fare for det du svigertiger. Hørtes kjent ut.. ;O)

    Bæresjalet er deilig.. Har bare ikke fått brukt det så mye siden han sover så godt i vuggen. Men det taes til stadighet frem no for tiden..

    SvarSlett